Topic Options
#90 - 05/09/00 10:51 AM Force and Moment Input Echo
Brian Britain Offline
Member

Registered: 04/25/00
Posts: 3
Loc: Houston, Texas, USA
I have noticed that the Static Output Processor's Input Echo will report a user input force or moment magnitude incorrectly. If I view the Input Echo Force and Moment report in one system of units, a given magnitude will be reported. However, if I change to another system of units and view again, the reported unit has been changed but the magnitude of the force or moment remains the same. It appears as though the conversion of the magnitude is not taking place. I am currently running version 4.10 but have tested this on version 4.20 with the same result. Is there any parameter I have neglected to set?

Top
#91 - 05/09/00 11:00 AM Re: Force and Moment Input Echo
Richard Ay Offline
Member

Registered: 12/13/99
Posts: 5995
Loc: Houston, Texas, USA
Yes, you're right, this is a problem.

Apparently, the units filter is not being applied to the input values of force and moment. I will see that this is corrected for the next update.

------------------
Regards,
Richard Ay (COADE, Inc.)



[This message has been edited by rich_ay (edited May 09, 2000).]
_________________________
Regards,
Richard Ay
Hexagon PPM (CAS)
[img] [/img]

Top



Moderator:  Dave Diehl, Richard Ay 
Who's Online
0 registered (), 18 Guests and 1 Spider online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
December
Su M Tu W Th F Sa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Forum Stats
11721 Members
14 Forums
16098 Topics
72171 Posts

Max Online: 239 @ 12/09/19 03:04 PM
Top Posters (30 Days)
Michael_Fletcher 18
Vanman 12
vermaccio 12
treysoucie 10
Chill-N 9