pipingdesignonline.com

Topic Options
#75020 - 09/16/20 02:39 PM roll over tool tips not displaying and SBOM won't drop
jwood Offline
Member

Registered: 05/23/13
Posts: 194
Loc: Texas
Steel 2017
I may have entered (fatfingered) an incorrect command line for STRETCH or SELECT but now my roll over tool tips are not displaying and SBOM won't drop. I don't think its a system variable. Has anyone ever see this/have a suggestion?
_________________________
Excellence is the gradual result of always striving to do better.

Top
#75023 - 09/17/20 03:00 PM Re: roll over tool tips not displaying and SBOM won't drop [Re: jwood]
dgorsman Offline
Member

Registered: 02/28/06
Posts: 1631
Still the same session and drawing file? Check the command line history.
_________________________
If you are going to fly by the seat of your pants, expect friction burns.

Top
#75024 - 09/17/20 03:10 PM Re: roll over tool tips not displaying and SBOM won't drop [Re: dgorsman]
jwood Offline
Member

Registered: 05/23/13
Posts: 194
Loc: Texas
Great idea but I have already rebooted Cadworx (no improvement)

Roll over data works in another existing project but SBOM does not.

Both roll over and SBOM works in a new drawing file so there has to be a system variable or some command to turn those back on.
_________________________
Excellence is the gradual result of always striving to do better.

Top
#75025 - 09/17/20 10:47 PM Re: roll over tool tips not displaying and SBOM won't drop [Re: jwood]
Vanman Online   content
Member

Registered: 02/03/06
Posts: 2747
Loc: JHB South Africa
Are the objects grouped by any chance ? It almost sounds like the XDATA has been removed? Can you run SCEDIT on these components ?
_________________________
Cadworx User

Top
#75026 - 09/21/20 01:48 PM Re: roll over tool tips not displaying and SBOM won't drop [Re: Vanman]
jwood Offline
Member

Registered: 05/23/13
Posts: 194
Loc: Texas
Nothing is grouped.
SCEDIT only works in model space not through a viewport.
Is issue may bw with the viewport not reading model space data?
Now the SBOMCUT is dropping in model space but not in PS/vport.
_________________________
Excellence is the gradual result of always striving to do better.

Top
#75029 - 09/22/20 07:10 AM Re: roll over tool tips not displaying and SBOM won't drop [Re: jwood]
Vanman Online   content
Member

Registered: 02/03/06
Posts: 2747
Loc: JHB South Africa
What happens if you create a new layout and viewport ? Does it then work?
_________________________
Cadworx User

Top
#75030 - 09/22/20 01:10 PM Re: roll over tool tips not displaying and SBOM won't drop [Re: Vanman]
jwood Offline
Member

Registered: 05/23/13
Posts: 194
Loc: Texas
So I think I figured it out.

I had leveraged "new viewport freeze" in LM so I could quickly create VP for each individual pipe support for detailing. Current skid has 47 pipe supports not counting main skid frame.

This process would not let me drop a BOM for components within a viewport created this way (even though a layer [or layers] were unfrozen for detailing)

Once I changed LM back to nothing frozen in "new viewport freeze" and made a new viewport, then the BOM started dropping again.

Thanks for the idea of a new layout/VP


Edited by jwood (09/22/20 01:27 PM)
_________________________
Excellence is the gradual result of always striving to do better.

Top



Moderator:  Dominik Hepp 
Who's Online
0 registered (), 44 Guests and 2 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
October
Su M Tu W Th F Sa
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Forum Stats
11814 Members
14 Forums
16363 Topics
73048 Posts

Max Online: 303 @ 01/28/20 11:58 PM
Top Posters (30 Days)
Michael_Fletcher 9
Vanman 9
Borzki 7
jwood 6
jdright2711 5

pipingdesignonline.com