pipingdesignonline.com

Topic Options
#74394 - 01/31/20 06:28 AM ISOGEN SUPP
shollinger Offline
Member

Registered: 07/20/05
Posts: 271
Loc: Baton Rouge
tHE BREAK IN LOCATION TAG WILL NOT WORK.
FLOW ARROWS, INSTRUMENTS, INSULATION ALL WORK, BUT THE BREAK IN TAG WILL NOT.

JUST KICKS OUT.
_________________________
shollinger

Top
#74396 - 01/31/20 07:30 AM Re: ISOGEN SUPP [Re: shollinger]
MattCB Offline
Member

Registered: 11/22/06
Posts: 693
Loc: Wichita, KS
known issue. Not sure if they fixed it after 2018 since we are stuck on that version.

Top
#74416 - 02/05/20 10:59 AM Re: ISOGEN SUPP [Re: shollinger]
bthorne Offline
Member

Registered: 04/05/16
Posts: 11
Loc: Kansas
I guess I am confused by both the original question and by Matts reply that it is a known problem. It works fine on my set up. Running 2018. Is the problem that you can't get the break in to add in the model through the supplemental add or is it that isogen ignores it when you drop the iso's?

Top
#74423 - 02/07/20 02:04 PM Re: ISOGEN SUPP [Re: shollinger]
MattCB Offline
Member

Registered: 11/22/06
Posts: 693
Loc: Wichita, KS
It doesnt add through the supplemental menu. After clicking on a break in location, the command ends. nothing in the command line and nothing is added to the model.

Top
#74562 - 03/20/20 02:25 PM Re: ISOGEN SUPP [Re: MattCB]
bthorne Offline
Member

Registered: 04/05/16
Posts: 11
Loc: Kansas
But if you manually add in the break_in block to the model it still drops on the iso the way it is supposed to.

Top



Moderator:  Dominik Hepp 
Who's Online
0 registered (), 39 Guests and 1 Spider online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
April
Su M Tu W Th F Sa
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Forum Stats
11749 Members
14 Forums
16202 Topics
72501 Posts

Max Online: 303 @ 01/28/20 11:58 PM
Top Posters (30 Days)
Vanman 15
Chill-N 9
Michael_Fletcher 9
SaturnV 5
jwood 5

pipingdesignonline.com