Topic Options
#60062 - 08/15/14 08:30 AM Can't access Intergraph Smart Support anymore
Edward Klein Offline
Member

Registered: 10/24/00
Posts: 332
Loc: Houston, Texas, USA
Well, this is a fine one. I went to followup on the posting in the Caesar II forum about the SSI issues in Caesar 2014. However, now, when I try to log into the Intergraph Smart Support portal, it [] out on me. Tried with both IE and Chrome.

While I have no doubt it's an issue with my machine or our company's rather obstinate proxy server, since I can't get to the support sight, I can't reach Intergraph for support.

When I put my name and password in now, the screen gives me a magnifying glass in a blue circle being orbited by another blue quarter circle. This animation runs for about 15 seconds and then just leaves me with a white screen.

What does the portal rely on to function? Flash? Java? It's been a few months since I've needed to access it, but I've not had this issue with the portal previously.
_________________________
Edward L. Klein
Pipe Stress Engineer

All the world is a Spring

Top
#60065 - 08/15/14 08:50 AM Re: Can't access Intergraph Smart Support anymore [Re: Edward Klein]
Luis Sanjuan Offline
Member

Registered: 08/19/08
Posts: 87
Loc: Houston,TX, USA
Hi Edward,

Within the Smart Support webpage, please select the option 'Forgot my User name' to send an email to the smart support email to check if this is an issue with your browser/machine/user account.
_________________________
Best Regards,
Luis Sanjuan


Top



Moderator:  Richard Ay 
Who's Online
0 registered (), 39 Guests and 0 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
December
Su M Tu W Th F Sa
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Forum Stats
12041 Members
14 Forums
16932 Topics
74999 Posts

Max Online: 303 @ 01/28/20 11:58 PM
Top Posters (30 Days)
Matt.Worland 11
PaoloDP 10
vermaccio 8
Richard Ay 8
Michael_Fletcher 6